Hier kunt u alleen pinnen

Schoonheidssalon Alexandra

De schoonheidssalon voor natuurlijke huidverzorging!

Alexandra's tips & tricks

G E Z E G E N D

Geplaatst op 24 december, 2017 om 17:35

G E Z E G E N D


Gezegend voel ik me met al die lieve klanten. Jullie hebben ervoor gezorgd dat ik weer zo'n fijn en gezellig jaar achter de rug heb. Elke keer besef ik weer hoe gezegend ik ben dat ik dit vak mag uitvoeren.


Velen van jullie heb ik het al persoonlijk gezegd maar bij deze: "dank jullie wel voor een fijn en gezellig jaar." Geniet van deze heerlijk dagen. Maak er een mooie kerst en een nog mooier nieuwjaar van. Tot 2018 lieve allemaal!


Liefs AlexandraCategorieŽn: Nieuws

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties