This phantom sticky

Behandelingen

Maatwerk en persoonlijke aandacht, dat is wat je kunt verwachten bij Schoonheidssalon Alexandra. Jij bent uniek en je huid daarmee ook. Voor alle behandelingen geldt, dat we er samen voor gaan zorgen dat je huid de juiste zorg ontvangt wat het op dat moment nodig heeft. Om die reden start een gezichtsbehandeling altijd met een huidanalyse. 

Bij elke gezichtsbehandeling wordt bij Alexandra standaard het gezicht, hals en decolleté mee genomen. Voor Alexandra hoort dit allemaal bij het gezicht en deze gebieden hebben allemaal intense verzorging op maat nodig.  

Welke behandeling je dus ook kiest, een gezichtsbehandeling bij Alexandra is altijd weer een ontspannen geurfeest speciaal voor jou op maat gemaakt. Geef je over aan de heerlijke behandeling en je wordt op een ware geurreis meegenomen! 

 

content image

Basic by Alexandra

Puur reinigen

content image

Relax by Alexandra

Puur verzorgen 

content image

Classic by Alexandra

Puur reinigen en verzorgen

Uitbreidingen

Losse modules

Bij Schoonheidssalon Alexandra kunt u losse modules boeken voor tijdens een gezichtsbehandeling.

Hier een prachtig voorbeeld van hoe heerlijk een behandeling met Chi Essential Cosmetics producten is. In dit filmpje is mijn lerares Ellen Wagenaar te zien. Bij schoonheidssalon Alexandra werken we exact op de zelfde wijze waardoor je een goed beeld krijgt van een behandeling.