Onzuivere huid gezichtsbehandeling Den Haag

Wat naar is dat toch hè zo'n onrustige huid. We kunnen dit heel mooi op een 100% natuurlijke en biologische manier behandelen.
Meeeters en pukkeltjes gaan we op een milde manier verwijderen. Uiteraard kalmeren we de huid met een prachtig verzorgend masker zodat je weer met een stralende huid de deur uitgaat.

Het is zeer raadzaam om de producten ook thuis te gebruiken. We gaan tenslotte samen voor het mooiste resultaat! Mijn behandelingen in combinatie met thuisgebruik zorgen ervoor dat je huid weer helemaal in belans komt. 

Kies je voor de "compleet" behandeling dan krijg je ook nog een heerlijk uitgebreide gezichtsmassage. 

* contra indicatie voor de compleet behandeling is actieve acné 

Oppervlakte reiniging
De huid wordt gereinigd met een heerlijke reinigingsproduct afgestemd op jouw huidtype. Oppervlakkige vuildeeltjes worden effectief op een zachte manier verwijderd. 

Reinigend masker
De huid wordt gereinigd met een homemade reinigend masker van groene of witte leem en hydrolaat. Dieper gelegen vuildeetjes halen we op deze manier naar boven. Witte leem is een zacht verzorgende en voedende kleisoort  die voor alle huidtypes geschikt is. Het bloemenwater passen we aan jouw huid aan.  

Verwijderen dode huidcellen
De huid krijgt een diepte reiniging met een heerlijke peeling afgestemd op jouw huidtype 

Vapozone
Een extra diepe reiniging d.m.v. stoom. (ZODRA DE RIVM RICHTLIJNEN HET TOESTAAT MAAK IK HIER WEER GEBRUIK VAN) 

Uitgebreid verwijderen huidoneffenheden
De huid gaan we nu ontdoen van oneffenheden. Pukkeltjes, comedonen, milia's ect. Je huid krijgt weer die zachtzijdige glans. De natural glow brengen we weer helemaal terug in je huid.

Masker
De huid gaan we weer kalmeren met een mooi masker.  

Hydrateren
Na het masker reinigen we huid met heerlijke kruidige kompresdoeken. De PH waarde van de huid moet hierna weer in balans gebracht worden. Dit doen we d.m.v. lotion

Dagverzorging
Nadat de PH waarde terug in balans is gebracht kiezen we een dag verzorgingsproduct afgestemd op jouw huidtype. 

Deze gezichtsbehandeling duurt 75 minuten

Tarief